Pengambilan pelajar

TPLA / TESC mempunyai persetujuan dengan lebih 40 buah universiti dari pelbagai negara. Kami juga  memberi anda pelbagai pilihan dan menjaminkan anda tempat yang sesuai di universiti impian. Anda juga dapat menikmati potongan harga eksklusif yang ditawarkan oleh TPLA / TESC oleh universiti-universiti tersebut untuk semua ataupun sebahagian tahun pengajian. Dengan TPLA / TESC, anda juga boleh mendapatkan asrama universiti secara percuma di beberapa universiti untuk tahun pertama. TPLA / TESC menjalankan semua proses bermula dari permohonan sehingga penerimaan universiti. Kami juga akan menyediakan ejen kami untuk menunggu anda di lapangan terbang dengan rangka kerja yang dirancang agar anda dapat memulakan perjalanan dengan lancar.

Perkhidmatan Kaunseling Pelajar TPLA / TESC membantu pelajar untuk menumpukan perhatian dan memahami sesuatu yang membimbangkan mereka. Ini memberi ruang di mana mereka dapat merasa tenang ketika berbicara dengan pendengar yang empati, dan di mana mereka berpeluang untuk meneroka seberapa banyak atau sedikit keprihatinan mereka ketika mereka membuat pilihan. Kaunseling bukan sahaja berkaitan dengan menangani dan menyelesaikan masalah tertentu, tetapi juga mengatasi krisis dan perubahan, mengembangkan wawasan dan pengetahuan peribadi, memperbaiki hubungan dengan orang lain, membuat keputusan dan juga bekerja melalui perasaan konflik.

TPLA / TESC memberi nasihat kepada pelajar mengenai sikap, kecenderungan, dan kerjaya mereka. TPLA / TESC mempunyai perisian yang tepat dan menganalisis minat pelajar untuk memberi khidmat nasihat mengenai kejaya yang bersesuaian dengan keinginan dan minat mereka.

0Shares
0